Cookies

ConCor er Salesforce partner

12/16/2020 4:11 PM |  ConCor.dk |  Jesper Mikkelsen
ConCor har i mange år været en del af nogle spændende Salesforceprojekter hos vores kunder og vi har gennem tiden haft en række forespørgsler på Salesforceeksperter, som har betydet, at vi har mandet op med dygtige Salesforcekonsulenter.

Salesforce er måske verdens største og stærkeste cloudbaserede kunde- og relationsplatform, som giver mulighed for konfigurering til virksomhedens behov på alle tænkelige måder. Salesforce samler alle virksomhedens data om kunder, kontakter osv. i ét system - og optimerer og automatiserer samtidig virksomhedens processer. Det er dokumenteret, at platformen er medvirkende til at skabe mere salg.

Derfor har vi hos ConCor valgt at gøre Salesforce til et målrettet forretningsområde gennem et strategisk partnerskab med Salesforce.

ConCor har i nogle år har haft et særligt fokus på konsulenter inden for agile skalerede modeller som SAFe, Spotify osv. Her har vi har sat vores aftryk i markedet med en række spændende kundeprojekter, events, meetups, co-creations og kurser.

”Vi har haft et ønske om at kombinere vores fokus på det agile med en markedsførende platform og valget faldt på Salesforce, som vi allerede har arbejdet med i mange år.

Kombinationen af vores agile fokus og vores Salesforceviden betyder, at vi har mulighed for at have en agil tilgang til kundernes Salesforceprojekter og i vores rådgivning”, siger partner i ConCor, Jesper Mikkelsen

Vores salg, search og interne medarbejdere har været igennem relevante kurser og certificeringer inden for det agile for at komme i øjenhøjde med vores kunder og konsulenter. Det samme er vi nu i gang med på Salesforce, hvor det handler om kurser og certificeringer inden for forskellige områder af Salesforce.

Og Salesforce Danmark glæder sig over partnerskabet med ConCor:
”Denne kombination af fokus på det agile og dygtige Salesforcekonsulenter er et stærkt statement og meget efterspurgt i markedet. Så vi ser meget frem til det spændende samarbejde med ConCor”, siger Country Leader Salesforce Denmark, Jacques Soelberg

Vil du vide mere om vores Salesforceydelser eller vores partnerskab med Salesforce? - Så kontakt:

Jesper Mikkelsen
Partner, ConCor A/S

Email: jm@concor.dk
Tlf: 2972 2912 
LinkedIn: www.linkedin.com/in/jespermikkelsen1

https://concor.dk 







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?